.: Geschiedenis :.

Een woordje uitleg ...

Sedert meer dan 40 jaar kan je voor je kapoen bij FERNA SHOE terecht voor degelijke en modieuze schoenen.

Beginnend bij zachte slofjes in tal van kleuren en motieven,
tot stoere jongensschoenen maat 44.

Uiteraard vergeten we de flinke meisjes niet, die we tot maat 41 eveneens een mooi assortiment kunnen bieden.

Sommige mama’s laten zich graag verleiden om zichzelf ook een paartje aan te schaffen. Waarom niet?

De laatste jaren zijn er vele nieuwe, vooral Italiaanse merken bijgekomen in het al ruime assortiment. Dit is vooral het resultaat van de zaakvoerster die jaarlijks de verschillende beurzen in Milaan en Firenze aandachtig bezoekt.

Oorspronkelijk gestart met uitsluitend pasvorm en schoenen in verschillende breedtematen, blijft deze kennis tot op vandaag de verkoop van schoenen beheersen.

Kinderen met wat smallere of wat bredere voeten, evenals kinderen die steunzolen moeten dragen, zijn bij Ferna Shoe aan het juiste adres. Eveneens kinderen die binnenbeugels moeten dragen, kunnen bij Ferna Shoe kiezen uit verschillende schoenen. De vakkundige verkoopsters zullen  u graag adviseren, het gaat tenslotte over wat u het nauwst aan het hart ligt, uw kind.

Communie- en suiteschoenen krijgen bij Ferna Shoe zeer veel aandacht. Reeds begin januari zien we de ouders met hun kinderen én met nieuwe communiekledij pronken.En daar hoort natuurlijk een passende schoen bij. We zijn er van bewust dat een communieschoen evengoed een heel seizoen kan gedragen worden. De taak van Ferna Shoe bestaat hierin dat de kwaliteitsnormen op de eerste plaats staan, én nagestreefd worden.

Pasvorm, wil zeggen, dat je als ouder er zeker van mag zijn dat de voeten van je kind in goede ‘schoenen’ zitten. Daar gaat het inmiddels achtkoppig team van Ferna Shoe voor. En voor uw kind doen we dat graag!